Marieke Milder

Marieke Milder

gemeentepastor

T. 06 269 606 68

Unieke plek

De EUG is een unieke plek in Utrecht, maar misschien ook wel in Nederland. Uniek omdat we uiteenlopende achtergronden hebben, van stevig orthodox tot ‘niets’, uniek omdat we in de vieringen onze vragen, twijfels, verlangens en dromen verwoorden, uniek omdat we zulke mooie muziek maken, uniek omdat veel jonge mensen zich bij ons thuis voelen… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Pastor zijn

Ik vind niets leuker dan samen met anderen te zoeken naar wat er werkelijk toe doet in ons leven, naar God. Ik ga graag met mensen in gesprek, individueel of in groepsverband, omdat ik benieuwd ben naar wat jou beweegt en wat jouw vragen en verlangens zijn.
Ik zie het als mijn belangrijkste taak om verbindingen te leggen. Verbinding tussen mensen en God, waarbij we samen zoeken naar manieren om de oude teksten en tradities te vertalen naar het nu. En verbinding tussen mensen onderling., zodat de EUG een plek is waar mensen erbij mogen horen, gezien worden, tot bloei komen.
Ik streef er naar laagdrempelig en toegankelijk te zijn, en ik hoop dan ook dat je me belt of mailt als je iets kwijt wilt en/of behoefte hebt aan een gesprekspartner. Oók als je je afvraagt of je vragen belangrijk genoeg zijn om mij mee ‘lastig te vallen’. Ik vind niet gauw iets gek.

Iets over mijn leven

Ik ben geboren in 1961 en heb theologie gestudeerd aan de Katholieke Theologische Universiteit in Utrecht. Ik ben in het verleden werkzaam geweest in de ontwikkelingssamenwerking, als trainer/adviseur en ook als studentenpastor in de EUG. Naast mijn werk als pastor geef ik les aan de FHTL, een katholieke HBO theologie-opleiding. Ik woon in Utrecht, ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

Wil je contact opnemen?

15 + 3 =