Zwijg niet, God van mijn lied
Uit Psalm 109

In de meeste kloosters doen ze het elke dag, in de Janskerk bijna elke zondagochtend, en dit jaar op het Festival Oude Muziek in TivoliVredenburg twee dagen non-stop… Wat?

Psalmen zingen!

Zondag zingt het Janskoor prachtige psalmbewerkingen, in een speciale viering van de EUG. Ook worden er samen met de gemeente een aantal mooie psalmen gezongen. U bent van harte welkom op

zondag 3 september, 11.00 – 12.30 uur, Janskerk.

Het Janskoor, koor van de Janskerk, staat zoals altijd onder leiding van Hans Leeuwenhage, met orgel- en pianobegeleiding van Laurens de Man.

Het Janskoor sluit op deze manier aan bij het Festival Oude Muziek 2017, waarin o.a. het Nederlands Kamerkoor en The Tallis Scholars in één weekend alle 150 psalmen zingen, in allerlei bewerkingen. Dat psalmenproject past in het festivalthema van dit jaar: de Reformaties.